Op wereldreis in Amsterdam

een online restaurantgids om te genieten van smaken van over de hele wereld

Bestel nu
Example image

26 restaurant reviews

Kies heel gemakkelijk een leuk, lekker en avontuurlijk restaurant uit de 26 totaal verschillende eetbelevingen. In deze smakelijke online gids vind je naast reviews ook foto's, hoogtepunten én een overzicht met de restaurants per werelddeel én stadsdeel.

Example image

Met community

Wissel ervaringen uit met anderen. Hoor ook van hen wat je waar wilt eten. Je kunt in de bijbehorende community 'connecten' met gelijkgestemden en ervaringen uitwisselen over alle grenzeloos lekkere gerechten die je hebt ontdekt.

Example image

Eet avontuurlijk

Maak optimaal gebruik van wat Amsterdam je kan bieden. Eet avontuurlijker en ontdek voor jou nieuwe gerechten en nieuwe smaken. Leer zo de wereld en alle (eet)culturen steeds beter kennen. Houd bij op de spaarkaart waar je al bent geweest.

Beleef grenzeloos lekker Amsterdam - er is zoveel meer dan biefstuk met jus en poke bowls

Ga op wereldreis door Amsterdam

Zonder ook maar één vliegticket te hoeven kopen

Het is de hoogste tijd om meer te gaan genieten, te gaan proeven, van alles wat Amsterdam kan bieden. Je houdt van reizen, waarom dan niet ook in je eigen mooie stad?

Met de online restaurantgids 'Op wereldreis in Amsterdam' ontdek je alle smaken die Amsterdam te bieden heeft. Je gaat op ontdekkingsreis binnen de Amsterdamse stadsgrenzen. Van Peruaanse ceviche tot Wiener schnitzel en van Zuid-Afrikaanse biltong tot Japanse wagyu beef sushi. Dit wil je! Reis je met mij (Marjolein) mee?

Ik ben Marjolein Boekel. Ondernemer, foodblogger op EchteGerechten.nl én kookboekenverzamelaar, die sinds 2015 iedereen verleidt tot enerzijds het koken van authentieke smaken uit alle windhoeken én anderzijds om grenzeloos lekker uit eten te gaan. Want zo leren we de wereld en al haar verschillende mensen en (eet)culturen steeds beter kennen. Zo maken we met elkaar van onbekend, bekend en van onbemind, bemind!

Eind juni 2024 verschijnt het eerste deel van mijn online restaurantgids 'Op wereldreis in Amsterdam' met daarbij ook een community. Nu te koop voor de 'early bird' prijs van 9,95.

Example image

Marjolein Boekel - ondernemer, food- en foodcultuurblogger én kookboekenverzamelaar.

Example image

Rachel Thomas

Geweldig concept!

Deze online restaurantgids is een fantastische manier om de diversiteit in de stad te ontdekken. De reviews zijn met veel zorg en aandacht samengesteld en de handig restaurantindelingen (per stadswijk en per werelddeel) maken het mogelijk om extra snel en eenvoudig een restaurant uit te kiezen. Een absolute aanrader voor iedereen die van meer dan alleen lekker eten houdt!

Ga mee op wereldreis in Amsterdam

Stel je dit eens voor

Example image

Zonder lang googlen kies je gemakkelijk leuke, lekkere en originele restaurants uit, waar je jezelf en je gezelschap aangenaam mee verrast of waarmee je juist die geweldige vakantie naar bijvoorbeeld China of Amerika kan herbeleven.

Example image

Ontdek nieuwe gerechten en nieuwe smaken van over de hele wereld en dat zonder ook maar één vliegticket te hoeven boeken. Leer de wereld en haar diverse eetculturen zo beter kennen.

Example image

Geen onaangename verrassingen! Jij weet wat je kunt verwachten als je de drempel van een restaurant uit deze gids overstapt, maar kan je nog wel laten verrassen door nieuwe smaken.

Example image

Jij maakt optimaal gebruik van alles wat Amsterdam je op culinair gebied te bieden heeft en eet dankzij deze online gids en bijbehorende community een stuk avontuurlijker.

Example image

Proef de wereld in amsterdam!

Ga op avontuur en ontdek voor jou nieuwe smaken

Laat je verleiden door de diversiteit aan eetculturen in Amsterdam en sluit je aan bij een community van gelijkgestemden. Begin aan jouw wereldreis met deze Amsterdamse online restaurantgids!

Koop nu de online restaurantgids 'Op wereldreis in Amsterdam'

Dit is wat je krijgt voor de early bird prijs van € 9,95

  • 26 uitgebreide restaurant reviews van 26 verschillende eetculturen, om verlekkerd te lezen, met daarbij 3 hoogtepunten per restaurant, lekker veel foto’s en handige of leuke weetjes.

  • Inclusief twee menukaarten waarop je op de ene in één oogopslag de restaurants per stadsdeel ziet en op de andere de restaurants per werelddeel.

  • Inclusief spaarkaart zodat je kunt bijhouden bij welke restaurants je bent geweest

  • Met toegang tot de online community waar je ook van elkaar kunt leren wat je wat en waar wilt eten.

  • Overal toegang tot de online restaurantgids én de community. Via de gratis app van Huddle heb je (wanneer je online bent) overal toegang. Zoek een restaurant op via de app op je smartphone, tablet of laptop of deel je ervaringen in de community.

  • Zeer overzichtelijke indeling. Je vindt de restaurants die gereviewed zijn in het bijbehorende werelddeel en land. Dus een Mexicaans restaurant vind je in de module ‘Noord-Amerika in Amsterdam’. Klap je deze module uit, dan vind je de Mexicaanse restaurant review onder de kop beginnend met Mexico.

  • Vanaf livegang is de online gids één jaar lang beschikbaar. Dus zorg dat je een early bird bent want dan heb je het langste de tijd om alle restaurants te ontdekken.

Wacht niet langer, profiteer nu nog van de early bird prijs

Wees er op tijd bij! Ontdek nieuwe smaken en verbreed je culinaire horizon met de online restaurantgids 'Op wereldreis in Amsterdam'. Doe mee met de community en deel jouw passie voor grenzeloos lekker eten!